Omgekeerde negerzoenen
Ingrediƫnten:
2 eiwitten
100 gram suiker
theelepel natuurazijn
100 gram pure chocolade
35 ml slagroom
Voorbereiding:
Verwarm de over voor op 120 graden Celsius.
Bedek de bakplaat met bakpapier
Bereidingswijze:
Sla de eiwitten stijf met de mixer. Wanneer het eiwit bijna stijf is het azijn en de suiker erbij. Doorkloppen tot het eiwit stijf en glanzend is.
Maak met een lepeltje kleine torentjes op het bakpapier van het stijve eiwit.
Bak ongeveer 15 minuten ind e oven en laat als de baktijd om is nadrogen in de dichte oven.
Smelt ondertussen de chocoalde met de slagroom au bain marie.
Haal de torentjes uit de oven. Schenk evt wat warm water onder het bakpapier om de torentjes makkelijk te kunnen verwijderen.
Doe tussen twee torentjes een beetje chocolade en plak ze op elkaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten