Pagina's

zaterdag 28 augustus 2010

Omgekeerde negerzoenen

Omgekeerde negerzoenen




Ingrediƫnten:

2 eiwitten

100 gram suiker

theelepel natuurazijn

100 gram pure chocolade

35 ml slagroom



Voorbereiding:

Verwarm de over voor op 120 graden Celsius.

Bedek de bakplaat met bakpapier



Bereidingswijze:

Sla de eiwitten stijf met de mixer. Wanneer het eiwit bijna stijf is het azijn en de suiker erbij. Doorkloppen tot het eiwit stijf en glanzend is.

Maak met een lepeltje kleine torentjes op het bakpapier van het stijve eiwit.

Bak ongeveer 15 minuten ind e oven en laat als de baktijd om is nadrogen in de dichte oven.

Smelt ondertussen de chocoalde met de slagroom au bain marie.

Haal de torentjes uit de oven. Schenk evt wat warm water onder het bakpapier om de torentjes makkelijk te kunnen verwijderen.

Doe tussen twee torentjes een beetje chocolade en plak ze op elkaar.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten