Limoen risotto met gegrilde garnalen
Ingrediƫnten:
- 1 teentje knoflook (fijn gesneden)
- 2 bosuitjes (fijn gesneden)
- olijfolie
- 200 gram risottorijst
- 500 ml kippenbouillon
- sap en zest van 1 limoen
- 3 eetlepels sour creme
- 10 garnalen
Bak de knoflook en bosuitjes in de olie zacht aan.
Voeg de rijst toe en bak een paar minuten mee tot het glazig ziet.
Voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Voeg steeds wat vocht toe als het vorige is opgenomen door de rijst.
Blijf roeren. Dit duurt ongeveer 20-25 minuten
Voeg de limoen (sap en zest) en sour creme toe. Peper en zout.
Gril de garnalen in de grilpan met wat olijfolie, peper en zout en serveer met de risotto
Dit recept is afkomstig van de website van BBC GoodFood
Hey Jes,
BeantwoordenVerwijderenZocht weer eens naar dit recept.
Stomtoevallig kom ik nu op jouw profiel uit.
Grappig. Kus, Dustin.